10 DJ’s du borde följa på Snapchat

Tack vare sociala medier är det nu lättare än någonsin att interagera med dina favorit DJ’s. Ett av de senaste sociala nätverken som har gjort relationen mellan fans och artister närmare än någonsin är Snapchat. Fler DJ’s joinar appen för varje vecka, och de använder sig främst av Snapchat Story. Den här listan ger dig 10 av de mest underhållande DJ’s som vi tycker att du borde följa.

 

A-Trak – användarnamn: atrak

Fool’s Gold Record’s huvudman A-Trak hittar alltid roliga sätt att Snapchatta på. Följer du honom får du se hans resor, liveframträdanden, och hans fantastiska måltider. Han kan också måla ett och annat drag med penseln.

a-track snap

 

Afrojack – användarnamn: realafrojack

Afrojack är en relativt aktiv användare av Snapchat. Vanligtvis lägger han upp bilder på sina resor, men förut så använde han appen att förhandsvisa osläppta låtar från sitt debutalbum, Forget The World. 

afrojack snap

 

Alesso – användarnamn: alesso

Den svenska producenten Alesso är väldigt aktiv på Snapchat. Han delar hela tiden behind-the-scenes bilder från sina gigs och framträdanden. Han är också en av de artisterna som släpper hela musikvideos som ”Heroes (We Could Be)” direkt genom appen.

alesso snap

 

Calvin Harris – användarnamn: calvinharris

Calvin Harris är en av de senaste att joina Snapchat. Enligt sin Twitter, så tänker han uppdatera med selfies likt den du ser här nedan.

calvin harris snap

 

Dillon Francis – användarnamn: dillonfrancis

Dillon Francis är en av de roligaste artisterna på Snapchat. Han använder appen för att släppa småbitar från sitt debutalbum, Money Sucks, Friends Rule, innan det ens var officiellt. Han delar också videos som många olika påhittade karaktärer.

dillon snap

 

Diplo – användarnamn: diplo

Från att filma musikvideos i Mumbai med Major Lazer till jamsessions i Tokyo, Diplo’s Snapchat Story tar dig definitivt runt hela världen. Det skulle inte förvåna om han droppar ett och annat klipp från osläppta musikvideos också.

diplo snap

 

Oliver Heldens – användarnamn: oliverheldens

Medan Oliver Heldens turnerar över hela världen, så delar han foton från alla de platser han besöker. Allt ifrån Tyskland, Belgien, London och mycket mycket mer.

oliver heldens snap

 

Skrillex – användarnamn: skrilloo

När han inte uppvaktar kameran med serenader, spenderar Skrillex mycket tid med Diplo och delar videos på dem i studion. Flera av hans senaste snaps var teasers på två osläppta låtar.

skrillex snap

 

Tiesto – användarnamn: tiesto

Tiesto använder Snapchat så mycket att han har anlitat en certifierad Snapchatter som delar videos av alla hans liveframträdanden. Det känns precis som att stå i publiken på någon av hans många festivalspelningar.

tiesto snap

 

Steve Aoki – användarnamn: aokisteve

Steve Aoki håller fortfarande på att lära känna Snapchat. Han har precis signat upp på appen tillsammans med skaparen själv, Evan Spiegel. Det kommer garanterat komma material från hans kommande turné Neon Future Experience Tour. 

aoki snap

 

 

AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO
Share
Den nya supergruppen Jack Ü

Den nya supergruppen Jack Ü

  Wesley Pentz “Diplo” och Sonny Moore “Skrillex” tillsammans Jack U, har varit vänner i flera år och alltid varit inspirerande av varandra, tillslut ville de båda kreatörerna skapa något tillsammans som var långvarigt. De berättar hur svårt det är som musikproducent att alltid vara “next level” och ha steget före, vara nytänkande och kreativa.

Native Instruments Komplete 11

Native Instruments Komplete 11

Native Instruments har meddelat att Komplete 11 kommer att släppas den 1 september 2016 Vid sidan av Komplete 11 och Komplete 11 Ultimate kommer det en version som heter Komplete 11 Select. Den ska fungera som en start in i Komplete världen. Select kommer med 11 syntar, inklusive Monark och Massive, på ett USB-minne som innehåller mer

Öppet hus 27 December

Öppet hus 27 December

Den 27 December har vi öppet hus. Alla är varmt välkomna till oss på Sturegatan 50 för att veta mer om våra kurser och spana in våra studios. Vi går alltid igenom vad vi har för olika program och hur våra kurser är upplagda, även kommer vi prata närmre om oss som företag och vad