10 DJ’s du borde följa på Snapchat

Tack vare sociala medier är det nu lättare än någonsin att interagera med dina favorit DJ’s. Ett av de senaste sociala nätverken som har gjort relationen mellan fans och artister närmare än någonsin är Snapchat. Fler DJ’s joinar appen för varje vecka, och de använder sig främst av Snapchat Story. Den här listan ger dig 10 av de mest underhållande DJ’s som vi tycker att du borde följa.

 

A-Trak – användarnamn: atrak

Fool’s Gold Record’s huvudman A-Trak hittar alltid roliga sätt att Snapchatta på. Följer du honom får du se hans resor, liveframträdanden, och hans fantastiska måltider. Han kan också måla ett och annat drag med penseln.

a-track snap

 

Afrojack – användarnamn: realafrojack

Afrojack är en relativt aktiv användare av Snapchat. Vanligtvis lägger han upp bilder på sina resor, men förut så använde han appen att förhandsvisa osläppta låtar från sitt debutalbum, Forget The World. 

afrojack snap

 

Alesso – användarnamn: alesso

Den svenska producenten Alesso är väldigt aktiv på Snapchat. Han delar hela tiden behind-the-scenes bilder från sina gigs och framträdanden. Han är också en av de artisterna som släpper hela musikvideos som ”Heroes (We Could Be)” direkt genom appen.

alesso snap

 

Calvin Harris – användarnamn: calvinharris

Calvin Harris är en av de senaste att joina Snapchat. Enligt sin Twitter, så tänker han uppdatera med selfies likt den du ser här nedan.

calvin harris snap

 

Dillon Francis – användarnamn: dillonfrancis

Dillon Francis är en av de roligaste artisterna på Snapchat. Han använder appen för att släppa småbitar från sitt debutalbum, Money Sucks, Friends Rule, innan det ens var officiellt. Han delar också videos som många olika påhittade karaktärer.

dillon snap

 

Diplo – användarnamn: diplo

Från att filma musikvideos i Mumbai med Major Lazer till jamsessions i Tokyo, Diplo’s Snapchat Story tar dig definitivt runt hela världen. Det skulle inte förvåna om han droppar ett och annat klipp från osläppta musikvideos också.

diplo snap

 

Oliver Heldens – användarnamn: oliverheldens

Medan Oliver Heldens turnerar över hela världen, så delar han foton från alla de platser han besöker. Allt ifrån Tyskland, Belgien, London och mycket mycket mer.

oliver heldens snap

 

Skrillex – användarnamn: skrilloo

När han inte uppvaktar kameran med serenader, spenderar Skrillex mycket tid med Diplo och delar videos på dem i studion. Flera av hans senaste snaps var teasers på två osläppta låtar.

skrillex snap

 

Tiesto – användarnamn: tiesto

Tiesto använder Snapchat så mycket att han har anlitat en certifierad Snapchatter som delar videos av alla hans liveframträdanden. Det känns precis som att stå i publiken på någon av hans många festivalspelningar.

tiesto snap

 

Steve Aoki – användarnamn: aokisteve

Steve Aoki håller fortfarande på att lära känna Snapchat. Han har precis signat upp på appen tillsammans med skaparen själv, Evan Spiegel. Det kommer garanterat komma material från hans kommande turné Neon Future Experience Tour. 

aoki snap

 

 

AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO
Share
Tio 50-plussare som fortfarande regerar över dansmusiken

Tio 50-plussare som fortfarande regerar över dansmusiken

Carl Cox, 52 år, är idag en techno- och house-ikon, ägare av två skivbolag. Han är en resident DJ för BBC Radio One Essential Mix, han utvecklade mycket inom musiken och skapade verkligen sitt eget namn. Derrick May, 51 år, är känd för att skapa en “futuristic” variant av house musik som senare blev techno. År 2003-2004 var han ansvarig

Tidigare elev Fred Issue släpper sin nya singer ‘Hambala’

Tidigare elev Fred Issue släpper sin nya singer ‘Hambala’

  En av våra tidigare elever Fred Issue, eller Fredrik Henriksson som han ibland också kallas, släpper idag sin nya singel Hambala, och vi har fått ett litet snack med honom. Den 23 år gamla producenten från Solna har med två års hårt slit och en avancerad kurs i FL Studio har han nu börjat

Artisten och låtskrivaren Stromae är redo för USA

Artisten och låtskrivaren Stromae är redo för USA

  Stromae en fransk talangfull låtskrivare och sångare som har vuxit till sig i Europa och är nu redo för USA. Stromae fick sitt stora genombrott i september 2009 med låten “Alors on Danse” som blev en stor framgång och nådde #1 i 14 länder. I den här videon beskriver han hur han bygger upp en