AP Academy 5 bästa kick pluggar

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/b/e/3/apacademy.se/httpd.www/wp-content/themes/angle/inc/frontend.php on line 1841 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/b/e/3/apacademy.se/httpd.www/wp-content/themes/angle/inc/frontend.php on line 1841

Har du någonsin känt att det kan vara frustrerande att leta efter kicksamplingar som låter exakt som du vill- direkt? Eller att alla kickar som finns där ute redan är överdrivet förkomprimerade? Många musikproducenter har nog känt så någon gång. Varför då inte göra dina egna kickar direkt, istället för att leta dig gråhårig bland tvåtusen färdiga kickar? Här nedan listar vi fem grymma kick-pluggar som du bör kolla in.

Kick 2 av Nicky Romero

Kick 2 Nicky Romero AP Academy

De flesta som jobbar med elektronisk musik känner nog igen den holländska DJn “Nicky Romero” som i samarbete Sonic Academy tagit fram Kick och senare uppdateringen Kick 2. “Kick 2” är en modernisering av “Kick” som kombinerar både samplade klick och syntiserade sub toner för att låta dig mecka fram den ultimata kicken. Den är rolig att använda och låter dig vara kreativ när du skapar ditt ljud. Skulle dock kunna ha lite mer avancerade EQ-inställningar.

Pris: 450:-


808 Warfare

808 Warfare

Extremt välgjord Roland 808 kick i en samplingsbaserad plugg som kan användas i Native Instruments Kontakt. I 808 Warfare medföljer en hel del olika presets, och om du är duktig så kan du gå in i inställningarna och latja runt för att ändra ljuden ännu mer. Perfekt för att få till både stora sub-basar och feta sub-kickar. En must-have om du gör urban-låtar.

Pris: ca 450:-


BIGKICK av Boutique Plugin

BigKick - AP Academy

Likt “Kick 2” är BIGKICK också baserad på samplade “klick” medan sustainen (den tjocka svansen) i kicken är syntiserad. Lätt att använda och kompetent. Det medföljer även 300 samplade “klick” från olika trummaskiner och genrer. En rolig feature är att du även kan ladda in dina egna klickljud. På så sätt kan du forma galet spacade kickar!

Pris: ca 400:-


Metrum av Vengeance Sound

Kick Metrum AP Academy

En grymt kompetent samplebaserad kickplugin där du kan lagra tre olika kickar samtidigt och har en mängd effekter att leka med. Högkvalitativ och framförallt mycket rolig att använda. Med sina 330 olika presets som följer med kan du verkligen få golvet att skaka!

Pris: ca 950:-


BazzISM av ISM

Kick Bazz AP Academy

En simpel, men effektiv, subkick-generator. Denna kickskapare har inga samplingar utan ger dig endast subtoner att skruva på. Med denna kan du komma långt i dina danslåtar!

Pris: ca 300:-


VILL DU VETA MER OM AP ACADEMY?


AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO
Share
Tip of The Day – Retro Strings

Tip of The Day – Retro Strings

I veckans Tip of The Day går Gusten igenom hur du kan göra ett set med Retro Strings med mycket enkla medel! Det finns inte alltid tid till att göra våra videos i fina studios. Därför utspelar sig denna veckas Tip Of The Day i bilen mellan Örnsköldsvik och Stockholm!  AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH

Tips på 5 Reverb Plugins

Tips på 5 Reverb Plugins

Reverb är kanske en av dom absolut vanligaste effekterna som används i populär musik idag. Det är en otroligt användbar och bred typ av effekt som fungerar på allt från sång till syntar. Det finns oändligt många tillverkare av Reverb plugins idag, så vi bestämde oss för att lista våra 5 favoriter nedan! Valhalla Room Detta må vara

8 Tips om Dynamik

8 Tips om Dynamik

I denna artikeln kommer vi snacka om dynamik och hur du effektivt kan använda effekter som kompression och gating för att kunna göra din produktioner så feta som möjligt! Överkomprimera inte din signal in i ditt DAW! När du spelar in så är det otroligt viktigt att du inte komprimerar din sång för hårt. Om