Så får du en dröm-mic utan att spendera en förmögenhet

Har du köpt en mikrofon som kanske inte kostade dig skjortan, men i efterhand ångrade du att du inte sparade lönen och faktiskt köpte den bästa på marknaden? Lägg istället din tid åt Mic Mood EFX som är det perfekta verktyget för att få mikrofonen du äger att låta som mikrofonen du önskar att du ägde.

5_1_MicMod_screen

Tanken på att ha en samling exotiska mikrofoner är en dröm, men rysningen du får efter av hur mycket det faktiskt skulle kosta dig är inte att leka med. Mic Mood EFX gör så att du kan spela in genom din mikrofon och omvandlar ljudet du spelat in till det ideal-ljud du faktiskt vill ha. Det fina med Mic Mood är att du kan använda den på liveuppträdanden likväl som på ett spår som du redan har spelat in. Det är alltså aldrig för sent för att använda den.

Inte nog med att den är anpassningsbar på flera olika sätt, den ger dig också kontroll över specifika alternativ för varje mic. Nära eller långt ifrån micken? Har du ett low filter på? Det spelar ingen roll, varje option ger samma ljud oavsett vad du har för inställningar på din mikrofon.

Du väljer den mikrofonen du använder dig av och sedan den mikrofon du vill att det ska låta som i Mic Mood, enkelt och smidigt. Mic Mood EFX har också många andra coola effekter som gör att du kan få en sista touch av perfektion när du spelar in. Så sluta spara pengar till en ny mic och ladda ner Mic Mood EFX som kan omvandla vilken mikrofon som helst till din drömmikrofon!

Pris: 1 048 kr

Du hittar Mic Mood EFX här: Antares

 


VILL DU VETA MER OM AP ACADEMY?


 

 

AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO
Share
Tip of The Day – How to make a Future Bass sound

Tip of The Day – How to make a Future Bass sound

Vill du låta som Oliver Heldens? Såhär skruvar du till ett Future Bass sound på Sylenth!     AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO

Kontemporärt vs Tidlöst

Kontemporärt vs Tidlöst

Popmusik följer oftast ganska tydliga regelverk (struktur,ackordföljder etc), samtidigt som det alltid har varit en schanger som har varit öppen för förändring och ny input. Att våga göra nya grejer inom en given ram kan verka svårt och kanske lite väl riskfyllt, och därför så tänkte vi snacka om detta lite djupare i denna artikeln!

Allt du behöver veta om studiomonitorer del 1

Allt du behöver veta om studiomonitorer del 1

Att välja och sätta upp studiomonitorer är naturligtvis en av de viktigaste sakerna för att få till en bra inspelning. Varje beslut under inspelningsprocessen, från mikrofonplacering till slutmix-tweaks baseras på vad som hörs i dessa monitorer. Medan hörlurar kan ge en användbar referens, avgör ljudet från högtalarna oftast de kritiska val som görs i hela