Våra elever producerar åt Ten Music Group

AP Academy är stolta över att kunna presentera vårt nya samarbete med Ten Music Group! Våra elever kan nu få producera åt artister som Icona Pop, Niki and the Dove, Zara Larsson och Erik Hassle.

 

Vad innebär samarbetet?

Samarbetet mellan AP Academy och Ten Music Group ger våra elever en chans som är få förunnat. När man läser den avancerade kursen jobbar man med case åt artister från Ten Music Group och har möjligheten att få producera åt artister som Icona Pop och Elliphant, eller få sina låtar signade som original.

Vi sparar dessutom alla elevers slutprojekt och bibehåller kontakten med skivbolaget. Därmed har du även efter avslutad kurs chansen att få in en fot i branschen.

Vilka är Ten Music Group?

Ten Music Group är ett svenskt oberoende musikföretag som grundades av Ola Håkansson år 2004. Artisterna som är signade hos Ten är bland annat Elliphant, Erik Hassle, Icona Pop, Maria Hazell, Niki & the Dove, Zara Larsson, Leo Leoson och WDL.

Ten Music Group innefattar en 360-modell för sina artister, vilket inkluderar skivbolag, management, publishing och produktion. Ten namngavs efter Hagagatan 10, den adress där studiorna ligger, och idag har Ten kontor i Stockholm och Los Angeles.

 

Besök Ten Music Groups hemsida här

 

AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO
Share
Vilken drog väljer du?

Vilken drog väljer du?

AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO

Den nya supergruppen Jack Ü

Den nya supergruppen Jack Ü

  Wesley Pentz “Diplo” och Sonny Moore “Skrillex” tillsammans Jack U, har varit vänner i flera år och alltid varit inspirerande av varandra, tillslut ville de båda kreatörerna skapa något tillsammans som var långvarigt. De berättar hur svårt det är som musikproducent att alltid vara “next level” och ha steget före, vara nytänkande och kreativa.

Bli bättre på att avsluta projekt!

Bli bättre på att avsluta projekt!

Ibland så tappar man inspirationen man hade från början när man skrev en låt. Då blir det istället oväntat svårt att färdigställa den. Detta är inget ovanligt i sig och händer alla då och då. Det viktiga är att man har lite knep att ta till för att försöka komma till en punkt. Där man