VAD ÄR AUDIO PRODUCTION ACADEMY?

Audio Production Academy grundades år 2009 och har sedan dess varit verksamma i centrala lokaler i Stockholm. Vi är en unik skola som utbildar inom musikproduktion, bygger nätverk, förändrar, inspirerar och uppfyller drömmar.

Vi är framåtsträvande och nytänkande i allt vi gör, vilket genomsyrar hela organisationen. Audio Production Academy kom till för att vi ville ge dig en möjlighet till en utbildning som inte finns någon annanstans. Vi fokuserar lika mycket på att lära dig de tekniska och praktiska aspekterna inom musikproduktion, som vi fokuserar på att förändra och förbättra ditt tankesätt och ditt förhållningssätt till kreativitet. Genom vår utbildning får du tillgång till ett kreativt utrymme som tillåter dig att utvecklas precis så mycket som du själv vill.

Våra instruktörer är alla yrkesverksamma producenter och artister, som har en direkt inblick i det moderna musikklimatet. Musikindustrin har förändrats snabbt och mycket under det senaste decenniet och vi har valt att omfamna utvecklingen och utformat våra utbildningar och kurser därefter. Vi fokuserar på moderna verktyg och moderna tankesätt, istället för att hålla fast vid omständliga och daterade metoder. Vad som särskiljer oss är att våra utbildningar är praktiska, med 100% fokus på ditt tekniska skapande, ditt workflow, din kreativa utveckling och din potential att producera professionella låtar. Med hjälp av våra innovativa instruktörer och vårt moderna förhållningssätt till musikproduktion gör vi dig till en av #nextgenerationproducers.

VÅRT COMMUNITY

Även fast vi är väldigt måna om att bibehålla våra kurser småskaliga och personliga så finns det betydligt mycket mer att ta del av och uppleva under AP Academy’s vingar.

När du läser en kurs hos oss så blir du en del av #nextgenerationproducers, vilket innebär att du har tillgång till allt vad vi har att erbjuda, även efter att du har gått klart din kurs hos oss.

Vi har samarbeten med skivbolag som regelbundet ger dig utmaningar och direkta inkörsportar till en karriär hos dem.

Vi lyfter själva fram elever som vi tycker har någonting unikt i sin musik och som har en intressant historia att dela med sig av. Intervjuer med dessa kan du kan hitta under Spotlight, där du också kan ta del av deras musik.

Vi har forum där du kan diskutera musik, få feedback på dina låtar ta emot massa ny kunskap av flera hundra tidigare elever som alla gått på AP Academy.

Vi har också mängder av guider, tips och tricks på vår hemsida och i våra sociala medier, som ska hjälpa dig på vägen. Du får också alltid första tjing till gästföreläsningar, artistträffar, erbjudanden, tävlingar och mycket mer.

När du väl fattar beslutet att ta steget in till oss, så välkomnar vi dig till en hel värld.

VÅR FILOSOFI

HUR TÄNKER VI?

JAG VILL VETA

VILKA JOBBAR HÄR?


HAVIN ZAGROSS

Utbildningsansvarig

MALIN ROSS

Administrationsansvarig

Om oss