AP ACADEMYS INSTRUKTÖRER

VILL DU TRÄFFA NÅGON AV DEM?

BOKA EN PLATS PÅ ÖPPET HUS

JESPER KURONEN

Jesper är vår instruktör i Logic Pro Kurs A, och även väldigt populär och uppbokad på privatlektioner, samt intensivkurser. Jesper har 7 års erfarenhet av musikproduktion och började med gitarr när han var 8-9 år. Gitarr lirade han tills han började på Rytmus, där han fastnade mer för musikproduktion. Som artist/producent gör han funkig och disco-inspirerad house, i en duo som heter MOED. De har bland annat nått framgång med sina låtar ‘Higher’ och ‘Jam With Me’ släppta på Void Records.

jesper@apacademy.se


JONATAN GUSMARK

Jonatan är vår instruktör i både FL Studio Kurs A och Kurs B, samt Mixning & Mastering. Jonatan jobbar aktivt som låtskrivare och producent med olika förlag, både i Sverige ohc internationellt. Han producerar idag mest pop, men har mycket tidigare erfarenhet inom dubstep, progressive, electro, big room house och mycket mer. Han började sin musikaliska karriär som trummis för 10 år sedan och har sedan dess gått fleråriga utbildningar samt jobbat professionellt som producent och låtskrivare i flera år. Han jobbar just nu tillsammans med Ludvig i producentteamet Moonshine.

jonatan@apacademy.se


LUDVIG EVERS

Ludvig är vår instruktör i Logic Pro Kurs A och Kurs B, samt Vocal Mixning och Sounddesign. Han har erfarenhet som producent i över tio år, och jobbat i Logic Pro sedan 5 år tillbaka. Han rör sig framförallt inom pop och urban i sina egna produktioner, men kan göra allt. Ludvig jobbar idag professionellt som producent och låtskrivare, både i Sverige och internationellt. Sedan ett år tillbaka producerar han under producentteamet Moonshine tillsammans med Jonatan.

ludvig@apacademy.se

LITENS ANTON NILSSON

Anton är vår instruktör i Topline, Songwriting och Music Business. Mer information om Antons bakgrund och erfarenheter som producent och låtskrivare kommer!

anton@apacademy.seInstruktörer