LÄR DIG PRODUCERA MUSIK

I SOMMAR

Nu är sommarens datum uppe! Boka en plats nu för 20% rabatt. Gäller till och med 8 augusti.

VÄLJ MELLAN:

Logic Pro, FL Studio eller Ableton Live

PLATS:

Stockholm

VARAKTIGHET:

5 dagar intensivutbildning

1 session per dag

3 timmar per session

PRIS:

3,920 kr

(ord. pris: 4.900 kr)

Du kan välja att betala hela din kursavgift direkt via kortbetalning eller internetbank, få en faktura till din mail, eller delbetala upp till 36 månader.

BOKA EN PLATS

27 JUNI-1 JULI 2022

10.00 – 13.00

FL STUDIO

B A S I C

STARTAT

27 JUNI-1 JULI 2022

10.00 – 13.00

LOGIC PRO

B A S I C

STARTAT

27 JUNI-1 JULI 2022

10.00 – 13.00

ABLETON LIVE

B A S I C

STARTAT

8 AUG-12 AUG 2022

10.00 – 13.00

FL STUDIO

B A S I C

ANMÄL DIG

8 AUG-12 AUG 2022

10.00 – 13.00

LOGIC PRO

B A S I C

ANMÄL DIG

8 AUG-12 AUG 2022

10.00 – 13.00

ABLETON LIVE

B A S I C

ANMÄL DIG

Se videon för att få en inblick i vad du kommer att lära dig under din tid hos oss, och varför du ska välja att utbilda dig hos Audio Production Academy

KURSINNEHÅLL

B A S I C

BASIC är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare, eller dig som har lite erfarenhet men behöver hjälp att ta dina kunskaper till nästa nivå. Utbildningen ger dig ett brett spektrum och du lär dig inte bara att producera musik på ett teoretiskt, praktiskt och tekniskt plan, utan även branschförståelse samt den musikteori du behöver för att på egen hand skapa färdiga låtar.

För att läsa BASIC behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt!


Kursplan BASIC

MODUL 1

Introduktion till programmet
Sample- och trumprogrammering
Software Instrument och MIDI editing
Mixning med plugin och automation
Workflow

MODUL 2

Musikproduktion
Studio och utrustning
Inspelning och akustik
Arrangemang
Musikbranschen

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?

Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får leads, remixjobb och kontakt med samtliga av våra tidigare elever!

B A S I C

Du behöver en fungerande dator med Logic Pro X eller FL Studio installerat.
Ifall du behöver hjälp med programvaran eller installationen, meddela oss så hjälper vi dig gärna!

Det finns inga specifika kunskapskrav för BASIC, utan du som är nybörjare kan gå denna kursen utan problem.


SÅ FUNKAR DET

VANLIGA FRÅGOR

Basic är en grundkurs och passar bäst för dig som är helt nybörjare, eller nyligen har börjat, men känner att du inte riktigt är självgående i programvaran ännu.

Om du redan producerar låtar och kan manövrera det program du producerar i så kan du läsa Advanced, den avancerade kursen. Är du osäker på vilken nivå du ligger på så kan vi hjälpa dig att välja. I samband med att du fyller i anmälan så kan du även bifoga en låt som du producerat, så lyssnar vi på den och hjäper dig att avgöra om du ska läsa Basic eller Advanced.

Har du redan erfarenhet av att jobba i ett program så brukar vi råda att du fortsätter med det du redan kan, och jobbar på att förbättra dina kunskaper inom produktion istället för att lägga energi på att lära dig ett helt nytt program. Men känner du dig inte riktigt bekväm i det programmet du redan jobbar i och vill byta så ska du såklart göra det!

Är du fortfarande osäker på vad som skulle passa dig bäst, eller har önskemål på en skräddarsydd lösning så kan du bara maila oss dina frågor och önskemål på info@apacademy.se

En vanlig lektion på intensivkursen är tre timmar lång. Du kommer till oss och kopplar upp dig på en elevstation, som har skärm, midi-keyboard, tangentbord, datormus och hörlurar. Därefter börjar instruktören med en genomgång av dagens ämne, och ni kommer sedan att växla mellan att lyssna på instruktören, praktiska uppgifter, eget arbete och individuell feedback under hela lektionen. Vi jobbar mycket praktiskt och kreativt med dig som elev, och förutom informationen som du lär dig så är det också upplagt för att du ska få till ett bra workflow och en fördjupad kreativitet under lektionen!

Du ska ha med dig en egen dator till dina sessions för att du kommer att jobba väldigt mycket praktiskt under din kurs hos oss. Utbildningen är till stor del praktisk för att du lär dig jut musikproduktion, och vi tror att du själv behöver skapa för att på bästa möjliga sätt lära dig själva skapandeprocessen. Därför sitter du inte och lyssnar på en lärare och antecknar i tre timmar, utan du skapar musik!

Det finns alltid möjlighet att låna en dator ifall man inte har tillgång till en egen, men att ta med din egen dator är att föredra för din egen del, då du kommer få mycket hemläxor och projekt som du sedan kan fortsätta jobba med hemma.


Vill du veta mer innan du anmäler dig? Besök oss vid nästa tillfälle vi har öppet hus:

BOKA EN PLATS PÅ NÄSTA ÖPPET HUS

UPPLEVELSER FRÅN TIDIGARE ELEVER

SPOTLIGHT – Petra Marklund

SPOTLIGHT – Petra Marklund

Petra Marklund SPOTLIGHT Intervju När Petra Marklund valde att läsa en utbildning i musikproduktion hos oss så förändrade det hennes sätt att arbeta med musiken. AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO

SPOTLIGHT – Simon Fager

SPOTLIGHT – Simon Fager

Möt Simon Fager! Musikproducent, rappare och minst men inte sist sagt KREATIV! AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO

Möt Calle Gustafsson

Möt Calle Gustafsson

Spotlight med Calle Gustafsson   Calle Gustafsson är en elev här på AP Academy som går A kursen i FL Studio. Musiken är ett stort intresse för Calle, inte nog med att han producerar musik så spelar han även gitarr och går i en musikskola. Calle var trött på att lära sig över internet och


Intensivkurs basic musikproduktion