LÄR DIG MUSIKPRODUKTION

PÅ DISTANS

Nu är sommarens datum uppe! Boka en plats nu för 20% rabatt. Gäller till och med 8 augusti.

VÄLJ MELLAN:

Ableton Live, FL Studio eller Logic Pro

VARAKTIGHET:

5 dagar intensivutbildning

1 session per dag

3 timmar per session

5-8 timmar eget arbete

PRIS:

3,920 kr

(ord. pris: 4.900 kr)

Du kan välja att betala hela din kursavgift direkt via kortbetalning eller internetbank, få en faktura till din mail, eller delbetala upp till 36 månader.

BOKA EN PLATS

27 JUNI-1 JULI 2022

10.00 – 13.00

FL STUDIO

B A S I C

STARTAT

27 JUNI-1 JULI 2022

10.00 – 13.00

LOGIC PRO

B A S I C

STARTAT

27 JUNI-1 JULI 2022

10.00 – 13.00

ABLETON LIVE

B A S I C

STARTAT

8 AUG-12 AUG 2022

10.00 – 13.00

FL STUDIO

B A S I C

ANMÄL DIG

8 AUG-12 AUG 2022

10.00 – 13.00

LOGIC PRO

B A S I C

ANMÄL DIG

8 AUG-12 AUG 2022

10.00 – 13.00

ABLETON LIVE

B A S I C

ANMÄL DIG

Se videon för att få en inblick i hur en kurs på distans går till, och läs mer nedan om vad våra intensivkurser innehåller, och ta reda på vilken som passar bäst för dig!

KURSINNEHÅLL

B A S I C

BASIC är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare, eller dig som har lite erfarenhet men behöver hjälp att ta dina kunskaper till nästa nivå. Utbildningen ger dig ett brett spektrum och du lär dig inte bara att producera musik på ett teoretiskt, praktiskt och tekniskt plan, utan även branschförståelse samt den musikteori du behöver för att på egen hand skapa färdiga låtar.

För att läsa BASIC behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt!


Kursplan BASIC

MODUL 1

Introduktion till programmet
Sample- och trumprogrammering
Software Instrument och MIDI editing
Mixning med plugin och automation
Workflow

MODUL 2

Musikproduktion
Studio och utrustning
Inspelning och akustik
Arrangemang
Musikbranschen

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?

Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får leads, remixjobb och kontakt med samtliga av våra tidigare elever!

B A S I C

Du behöver en fungerande dator med Logic Pro X eller FL Studio installerat, ett par hörlurar samt tillgång till internet.
Ifall du behöver hjälp med programvaran eller installationen, meddela oss så hjälper vi dig gärna!

Det finns inga specifika kunskapskrav för BASIC, utan du som är nybörjare kan gå denna kursen utan problem.


SÅ FUNKAR DET

VANLIGA FRÅGOR

En lektion i våra distanskurser har samma upplägg som en lektion på våra fysiska kurser. Alla lektioner på distanskursen streamas live, och ni möts i ett digitalt klassrum enligt kursens schema. Varje lektion är tre timmar lång, och lektionen upplägg innehåller både genomgång, eget arbete, individuell feedback med din instruktör och interaktioner med dina kurskamrater.

Absolut! Din instruktör kan ta med dig till ett sk “breakout-room”, där du kan samtala med enbart instruktören, ställa frågor och få hjälp och feedback med dina projekt.

När du behöver individuell hjälp av din instruktör, så tar din instruktör med dig till ett sk “breakout-room”, där du kan samtala med enbart instruktören, ställa frågor och få hjälp och feedback med dina projekt. Det är även där du kan dela skärm med instruktören, så att instruktören får tillgång till hela ditt projekt och snabbt och enkelt kan se vad du behöver hjälp med.

Genom vårt videoverktyg  Zoom kan våra instruktörer genomföra föreläsningar live, lägga upp video och säkerställa samtal i grupper online. Personligt möte med andra kursdeltagare får du genom att alla är synliga i bild, kombinerat med dialog och möjlighet att ha gruppsamtal.

Det finns en funktion i vårt onlineverktyg Zoom som ger dig möjligheten att räcka upp handen i det digitala klassrummet. Din instruktör ser då att du har räckt upp din hand och kan hjälpa dig på precis samma sätt som när du räcker upp handen eller behöver hjälp i ett fysiskt klassrum.

Egentligen inte speciellt mycket. Du har samma möjligheter att interagera med både din instruktör och dina kurskamrater, och du har också möjligheter att påverka lektionens gång på samma sätt som när du är fysiskt på plats. Instruktören kan när som under kursen hjälpa dig med ditt projekt, och genom att du kan dela skärm med instruktören så kan de också få insikt i dina projekt och hemarbeten på samma sätt som vid en fysisk kurs.

Vi använder Zoom för vår undervisning online. En kvart innan det är dags för en lektion så skickar din instruktör en länk till din mailadress.

För att ansluta till en lektion så klickar du på länken. Första gången du gör det blir du uppmanad att ladda ned en programvara som därefter automatiskt startar och du kan därefter välja att ansluta till mötet.


Vill du veta mer innan du anmäler dig? Besök oss vid nästa tillfälle vi har öppet hus:

BOKA EN PLATS PÅ NÄSTA ÖPPET HUS

UPPLEVELSER FRÅN TIDIGARE ELEVER

SPOTLIGHT – Petra Marklund

SPOTLIGHT – Petra Marklund

Petra Marklund SPOTLIGHT Intervju När Petra Marklund valde att läsa en utbildning i musikproduktion hos oss så förändrade det hennes sätt att arbeta med musiken. AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO

SPOTLIGHT – Simon Fager

SPOTLIGHT – Simon Fager

Möt Simon Fager! Musikproducent, rappare och minst men inte sist sagt KREATIV! AUDIO PRODUCTION ACADEMY – UTBILDNING OCH KURSER I MUSIKPRODUKTION INOM ABLETON LIVE, FL STUDIO OCH LOGIC PRO

Möt Calle Gustafsson

Möt Calle Gustafsson

Spotlight med Calle Gustafsson   Calle Gustafsson är en elev här på AP Academy som går A kursen i FL Studio. Musiken är ett stort intresse för Calle, inte nog med att han producerar musik så spelar han även gitarr och går i en musikskola. Calle var trött på att lära sig över internet och


Intensivkurs distans