SAMARBETSPARTNERS

VI PÅ AP ACADEMY LÄGGER STOR VIKT VID ATT DU SOM ELEV SKA FÅ BÄSTA MÖJLIGA UPPLEVELSE UNDER DIN TID HOS OSS.

VI SAMARBETAR DÄRFÖR MED ETT ANTAL VÄL UTVALDA PARTNERS SOM KOMPLETTERAR DIN UTBILDNING
OCH HJÄLPER OSS FÖRGYLLA DIN TID BÅDE UNDER OCH EFTER DIN KURS.

TEN MUSIC GROUP

Samarbetet mellan AP Academy och Ten Music Group ger våra elever en chans som är få förunnat. När man läser den avancerade kursen jobbar man med case åt artister från Ten Music Group och har möjligheten att få producera åt artister som Icona Pop och Elliphant, eller få sina låtar signade som original. Vi sparar dessutom alla elevers slutprojekt och bibehåller kontakten med skivbolaget. Därmed har du även efter avslutad kurs chansen att få in en fot i branschen.

Ten Music Group är ett svenskt oberoende musikföretag som grundades av Ola Håkansson år 2004. Artisterna som är signade hos Ten är bland annat Elliphant, Erik Hassle, Icona Pop, Maria Hazell, Niki & the Dove, Zara Larsson, Leo Leoson och WDL.

Ten Music Group innefattar en 360-modell för sina artister, vilket inkluderar skivbolag, management, publishing och produktion. Ten namngavs efter Hagagatan 10, den adress där studiorna ligger, och idag har Ten kontor i Stockholm och Los Angeles.


SPINNUP

Är du en osignad artist som vill göra din musik tillgänglig på Spotify?
I samarbete med skivbolaget Universal Musics distributionstjänst Spinnup får alla våra elever en fri Singel, EP eller Album-release när de startar en kurs hos oss som gör deras musik tillgänglig på de stora digitala plattformarna (Spotify, iTunes m.fl.).

Dessutom finns det ett gäng talangscouter i tjänsten som lyssnar på musiken och ger feedback. Scouterna har en direkt länk till Universal Music vilket innebär en unik chans att bli upptäckt av världens största skivbolag!


4 SOUND FRIDHEMSPLAN

4Sound är Sveriges ledande musikkedja med 19 musikaffärer från Umeå i norr till Malmö i söder och en webshop som är öppen dygnet runt. På 4Sound hittar du allt från blockflöjter till inspelningsstudios, trummor, massor av gitarrer och keyboards.

Alla elever hos AP Academy blir VIP-kunder hos 4Sound Fridhemsplan, vilket innebär förmånliga priser och rabatter samt grymma erbjudanden och förtur till event!

NOCS

NOCS designar hörlurar och högtalare som kombinerar enkel, minimalistisk design med enastående kvalitet och hållbarhet. Med erfarenhet av många år insnärjda i musikbranschen, och samarbeten med några av de bästa musikaliska talanger som finns så har de skapat ett överlägset ljud och hörlurar som håller grym kvalitet.


VILL DU SAMARBETA MED OSS?

VI ÄLSKAR ATT BYGGA NYA BROAR OCH SKAPA NYA KONTAKTER,
SPECIELLT NÄR DET KAN HJÄLPA VÅRA ELEVER VIDARE I SINA KARRIÄRER.
HAR DU VÄRLDENS BÄSTA IDÈ? DELA MED DIG AV DEN!
SAMARBETA MED OSS


Samarbeten