• START
  • KURSER
  • MUSIKPRODUKTION SOMMARKURS - AVANCERAD FL STUDIO

Musikproduktion sommarkurs - avancerad FL Studio

Avancerad musikproduktion i programmet FL Studio

Kursen startar: 5 augusti

Boka nu

Format:
Intensiv

Kursens längd:
5 dagar

Kostnad:
7900 kr

Nivå:
Avancerad

Utbildningsplats:
Stockholm

Utbildningsspråk:
Svenska

Just nu: halva priset!

Använd koden: sommarkurs

Musikproduktion sommarkurs i avancerad FL Studio är en avancerad kurs i musikproduktion som riktar sig till dig som redan gör färdiga låtar eller har släppt musik, men vill jobba på ditt sound och workflow för att få till ett mer professionellt musikskapande.

Om kursen

Denna kurs är för dig som redan har grunderna i musikproduktion och musikteori men vill utvecklas. Du kanske vill hitta ett visst sound eller vill lära dig en viss stil och genre bättre. Under denna kurs fokuserar vi på att lyfta fram din kreativitet och ger mycket individuell coachning och feedback. Vi jobbar på att effektivisera ditt workflow och få till ett mer professionellt sound i din musik.

Denna kurs djupdyker bland annat i sounddesign med analoga synthar, digitala synthar och samples, mixning, bussmixning, slutmix, mastering och mycket mer. För att läsa Advanced Musikproduktion sommarkurs i FL Studio behöver du ha mycket förkunskaper och ha en god kunnighet i din programvara. 

Utbildningens innehåll och kursplan

Musikproduktion sommarkurs i avancerad FL Studio består av två olika moduler, med olika innehåll. Nedan ser du mer information om vad modulerna innehåller.

Kursinnehåll

Modul 1: Sounddesign och workflow

Ljudlära och sounddesign
Digitala och analoga synthar
Layering
Processering
Workflow och effektivitet

Modul 2: Mixning och mastering

Mixning
Bussmixning
Mastering
Arrangemang
Genres

Genom denna utbildning får du även rabatt på våra workshops och masterclasses, tillgång till AP Academys elevforum, och framförallt alla verktyg som du tar med dig från kursen som hjälper dig att fortsätta utvecklas.

Övrig information

Här hittar du övrig information om kursen:

Hur ansöker man?

Du ansöker till kursen genom att klicka på 'ansök nu'-knappen ovan. Om det finns flera kursdatum öppna så var noga med att välj rätt kursdatum. 

När du har bokat och betalat (eller valt delbetalning) din kurs så är din plats helt bokad. Du får ett mail med all praktisk information inför kursstart ca. 14 dagar innan startdatum. 

Vem kan söka?

För att söka denna kurs behöver du redan ha erfarenhet inom musikproduktion, samt ha god kunskap i din DAW. Vi rekommenderar att du redan skapar hela färdiga låtar, och kan hantera alla de vanligaste verktygen i din DAW, samt att du redan arbetar med mixning, inspelning och sounddesign.

Du bokar en plats på denna kurs på eget ansvar. Är du tveksam till om kursen passar dig så kan du maila oss, så hjälper vi dig att välja rätt nivå. 

Vad behöver man för att läsa kursen?

Vi har fullutrustade studios i skolan med all musikutrustning som behövs för att du ska kunna spela in, skriva och producera musik. Som student på Musikproduktion sommarkurs i avancerad FL Studio så har du tillgång till våra elevstationer med midi-keyboard, skärm, mus och tangentbord under lektionerna. Har du ej tillgång till en dator eller hörlurar så meddelar du oss detta före kursstart, och vi ordnar då en lånedator till dig. Utöver dator och lurar behövs ingenting mer än en bra inställning!

Kursinformation

Denna kurs är avancerad och har förkunskapskrav, du bokar din plats genom att ansöka via knappen.

Antal lektionstimmar: 15

Antal egna studietimmar: 15-25

Detta får du:

  • Kompendium med information om workflow, sounddesign, mixning & mastering
  • Rabatt på workshops och masterclasses
  • Tillgång till AP Academy Forum

Detta behöver du ha med dig:

  • Din egen dator med FL Studio installerat
  • Hörlurar

Kursledare

Hannes Andersson
[email protected]

Om du vill utveckla dina kunskaper inom ditt musikskapande så skulle jag starkt rekommendera Ap Academy! Förutom att få en genuint bra utbildning så träffar du mycket sköna människor och knyter kontakter med musikbranschen. Skulle starkt rekommendera till alla ni som vill ta nästa steg inom ert musikskapande.

- Isak Norling

Din varukorg (0)

Total: $98.00

Checkout