DJ & Live-mixning sommarkurs

Pioneer-certifierad utbildning i DJ och live-mixning

Kursen startar: 5 augusti

Boka nu

Format:
Intensiv

Kursens längd:
5 dagar

Kostnad:
7900 kr

Nivå:
Nybörjare

Utbildningsplats:
Stockholm

Utbildningsspråk:
Svenska

Just nu: halva priset!

Använd koden: sommarkurs

Vi har samlat några av Sveriges bästa DJ:s som lär dig tekniken, timingen och showmanskapet. Förvänta dig inga sync-knappar och färdigmixade mash-ups. Under den här kursen lär du dig främst att träna ditt öra och dina kunskaper med mixerbordet och CD-spelarna.

Om kursen

Denna kurs ger dig de verktyg du behöver för att komma igång med ditt DJ-ande, och vi fokuserar på att lära dig själva hantverket först. Vilka effekter du än vill lägga på musiken så lär du dig att göra dem manuellt, så att du med självsäkerhet kan imponera live, även när tekniken havererar. Kursen innehåller material som utbildar dig i grundläggande mixningstekniker. Det finns ingen begränsning för vilken genre av musik du lär dig att DJ:a i, och vi uppmuntrar dig att spela musik från din föredragna genre för att du ska vara bekväm samtidigt som du lär dig olika DJ tekniker.

Under fem intensiva dagar får du alla verktyg som du behöver för att komma igång att DJ:a. Lektionerna blandas mellan att innehålla föreläsningar där nya tekniker & metoder lärs ut, och lektioner där du får god tid på dig att själv testa på tekniken och den senaste utrustningen som finns på plats. Under de praktiska lektionerna får du också individuell hjälp utefter din egen personliga utveckling.

Utbildningens innehåll och kursplan

Nedan ser du mer information om vad kursplanen för sommarkursen i DJ och live-mixning innehåller.

Kursinnehåll

Kursplan

Utrustningens knappar och funktioner
Beatmatchning – takt och BPM
Låtstruktur
Live mashups
Mixa med acapellor
Felsökning
Looping, Hot Cue & effekter
Mixtapes

Genom denna utbildning får du även rabatt på våra workshops och masterclasses, tillgång till AP Academys elevforum, och framförallt alla verktyg som du tar med dig från kursen som hjälper dig att fortsätta utvecklas.

Övrig information

Här hittar du övrig information om kursen:

Hur ansöker man?

Du ansöker till kursen genom att klicka på 'ansök nu'-knappen ovan. Om det finns flera kursdatum öppna så var noga med att välj rätt kursdatum. 

När du har bokat och betalat (eller valt delbetalning) din kurs så är din plats helt bokad. Du får ett mail med all praktisk information inför kursstart ca. 14 dagar innan startdatum. 

Vem kan söka?

Du behöver inga förkunskaper inom musik för att söka till denna kurs, utan kan vara helt nybörjare. Vi hjälper dig på vägen att upptäcka din musikaliska kreativitet och rytm och att bli bekväm med DJ-utrustningen.

Så fort du har ansökt och fått bekräftelse så är din plats bokad och klar. 

Vad behöver man för att läsa kursen?

Vi är en Pioneer-certifierad skola vilket innebär att vi har den senaste DJ-utrustningen från världsledande Pioneer på plats hos oss. Vi har över sex olika setups med cd-spelare och mixer eller controllers, och du kommer att få testa på att DJ:a på alla. Detta innebär att vi har allting på plats hos oss, och du behöver inte ha med dig någonting mer än hörlurar. Utöver lurar behövs ingenting mer än en bra inställning!

Kursinformation

Denna kurs har inga förkunskapskrav, du bokar din plats genom att ansöka via knappen. 

Antal lektionstimmar: 15

Antal egna studietimmar: 10-15

Detta får du:

  • Kompendium med information om DJ-utrustningen och alla dess verktyg
  • Rabatt på workshops och masterclasses
  • Tillgång till AP Academy Forum

Detta behöver du ha med dig:

  • Hörlurar

Kursledare

Besa Krasniqi
[email protected]

Sjukt nöjd med denna skola! Grymma lärare som verkligen kan sitt ämne, ger bra feedback och peppar en till att bli bättre. Mysig miljö och klass. Rekommenderar starkt!

- Selina Nordin

Din varukorg (0)

Total: $98.00

Checkout