AV ARTISTER – FÖR ARTISTER

Audio Production Academy är grundat av artister och har sedan dag ett utformats med dig och dina drömmar som största fokus. Ledningen och alla instruktörer är verksamma som artister och producenter i branschen, vilket ger oss en helt unik inblick i vad du egentligen behöver, oavsett om din musik är ett intresse eller om du vill ta ett steg ut i karriären. Det finns ingen som förstår dina behov bättre än någon som själv varit i din sits.

LÖJLIGT KREATIVT

Vår pedagogik och kursplan är utformad för att ge dig en stark kompetens i din programvara och din musikproduktion som tillåter dig att skapa musik med fullständig kreativ frihet. Våra studios är kreativa frizoner och du får under utbildningen lära dig att bemöta din egen kreativitet på helt nya sätt. Det kreativa flödet i hjärnan som vi förespråkar är inte bara någonting du har nytta av under din kurs utan någonting som du kommer ha nytta av i alla aspekter av livet.

UPPNÅ DIN FULLA POTENTIAL

En kurs hos oss handlar inte bara om vad du lär dig inom musikproduktion, utan vi lär dig också hur du ska tänka för att uppnå dina mål och drömmar. Eftersom vi har små utbildningsgrupper, noga utvalda utifrån förkunskaper, så blir din kurs ett forum med likasinnade där du får utrymme att växa som människa, oavsett vem du är. Vi ger dig inte bara verktygen att göra bra låtar, utan också självförtroendet att våga nå dina drömmar.Vår filosofi