Om oss. 

Lektion i en av våra utbildningsstudios
hero

Om oss

Audio Production Academy grundades år 2009 och har sedan dess varit verksamma i centrala lokaler i Stockholm. Vi är en unik skola som utbildar inom musikproduktion, bygger nätverk, förändrar, inspirerar och uppfyller drömmar.

Vi är framåtsträvande och nytänkande i allt vi gör, vilket genomsyrar hela organisationen. Audio Production Academy kom till för att vi ville ge dig en möjlighet till en utbildning som inte finns någon annanstans. Vi fokuserar lika mycket på att lära dig de tekniska och praktiska aspekterna inom musikproduktion, som vi fokuserar på att förändra och förbättra ditt tankesätt och ditt förhållningssätt till kreativitet. Genom vår utbildning får du tillgång till ett kreativt utrymme som tillåter dig att utvecklas precis så mycket som du själv vill.

Våra lärare är alla yrkesverksamma producenter och artister, som har en direkt inblick i det moderna musikklimatet. Musikindustrin har förändrats snabbt och mycket under de senaste decennierna och vi har valt att omfamna utvecklingen och utforma våra utbildningar och kurser därefter. Vi fokuserar på moderna verktyg och moderna tankesätt, istället för att hålla fast vid omständliga och daterade metoder. Vad som särskiljer oss är att våra utbildningar är praktiska, med 100% fokus på ditt tekniska skapande, ditt workflow, din kreativa utveckling och din potential att producera professionella låtar. Med hjälp av våra innovativa instruktörer och vårt moderna förhållningssätt till musikproduktion gör vi dig till en av #nextgenerationproducers.

Vår ledningsgrupp

 • Anna-Karin Sundmark
  Viktor Rydberg Gymnasium
 • Cecilia Vaz
  VAZ & Studio XX
 • Fares Hamed
  Northbound Music Group
 • George Kasten
  Engelska skolan Södertälje
 • Gustav Horneman
  Utbildningsledare på AP Academy
 • Jenny Vaz
  VAZ & Studio XX
 • Jonatan Gusmark
  Moonshine & Ekko Music
 • Ludvig Evers
  Moonshine & Ekko Music
 • Malin Sami
  Verksamhetschef på AP Academy
 • Sam Malmaci
  SPLIT Stockholm
 • Sandra Magnusson
  United Screens
 • Sorraya Toure
  Changers Hub & Changers Studio
 • Stephen Gyasi
  Fresh Sound & Freshmind
 • Ted Krotkiewski
  Momento Studio

 

För alla utbildningar inom Yrkeshögskolan.

Uppnå din fulla potential

En kurs hos oss handlar inte bara om vad du lär dig inom musikproduktion, utan vi lär dig också hur du ska tänka för att uppnå dina mål och drömmar. Eftersom vi har små utbildningsgrupper, noga utvalda utifrån förkunskaper, så blir din kurs ett forum med likasinnade där du får utrymme att växa som människa, oavsett vem du är. Vi ger dig inte bara verktygen att göra bra låtar, utan också självförtroendet att våga nå dina drömmar.

Av artister - för artister

Audio Production Academy är grundat av artister och har sedan dag ett utformats med dig och dina drömmar som största fokus. Ledningen och alla instruktörer är verksamma som artister och producenter i branschen, vilket ger oss en helt unik inblick i vad du egentligen behöver, oavsett om din musik är ett intresse eller om du vill ta ett steg ut i karriären. Det finns ingen som förstår dina behov bättre än någon som själv varit i din sits.

Kreativiteten först

Vår pedagogik och kursplan är utformad för att ge dig en stark kompetens i din programvara och din musikproduktion som tillåter dig att skapa musik med fullständig kreativ frihet. Våra studios är kreativa frizoner och du får under utbildningen lära dig att bemöta din egen kreativitet på helt nya sätt. Det kreativa flödet i hjärnan som vi förespråkar är inte bara någonting du har nytta av under din kurs utan någonting som du kommer ha nytta av i alla aspekter av livet.

Kom på Öppet Hus

Vill du veta mer om oss, se våra studios och lära känna våra medarbetare och elever?

Jag vill!

Din varukorg (0)

Total: $98.00

Checkout