Musikproduktion sommarkurs - Logic Pro

Grundläggande musikproduktion i programmet Logic Pro

Kursen startar: 12 augusti

Boka nu

Format:
Intensiv

Kursens längd:
5 dagar

Kostnad:
7900 kr

Nivå:
Nybörjare

Utbildningsplats:
Stockholm

Utbildningsspråk:
Svenska

Just nu: halva priset!

Använd koden: sommarkurs

Musikproduktion sommarkurs i Logic Pro är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare, eller dig som har lite erfarenhet men behöver hjälp att ta dina kunskaper till nästa nivå.

Om kursen

Denna kurs ger dig ett brett spektrum och du lär dig inte bara att producera musik på ett teoretiskt, praktiskt och tekniskt plan, utan även förståelse för hur låtar är uppbyggda samt den musikteori du behöver för att på egen hand skapa färdiga låtar. Under fem lektioner får du alla verktyg du behöver för att kunna skapa musik i Logic Pro. 

Under kursen lär du dig allt från grunderna i samples och midi, till inspelning och låtarrangemang för olike genres. Du lär dig också hur du ska börja mixa dina låtar för att få till ett bra sound, och kommer att kunna börja designa dina egna ljud. 

För att läsa Basic Musikproduktion sommarkurs i Logic Pro behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt! 

Utbildningens innehåll och kursplan

Musikproduktion sommarkurs i Logic Pro består av två olika moduler, med olika innehåll. Nedan ser du mer information om vad modulerna innehåller.

Kursinnehåll

Modul 1: Introduktion till din DAW

Sample- och trumprogrammering
Software Instrument och MIDI editing
Mixning med plugin och automation
Workflow

Modul 2: Musikproduktion i Logic Pro

Studio och utrustning
Inspelning och akustik
Arrangemang
Remix

Genom denna utbildning får du även rabatt på våra workshops och masterclasses, tillgång till AP Academys elevforum, och framförallt alla verktyg som du tar med dig från kursen som hjälper dig att fortsätta utvecklas.

Övrig information

Här hittar du övrig information om kursen:

Hur ansöker man?

Du ansöker till kursen genom att klicka på 'ansök nu'-knappen ovan. Om det finns flera kursdatum öppna så var noga med att välj rätt kursdatum. 

När du har bokat och betalat (eller valt delbetalning) din kurs så är din plats helt bokad. Du får ett mail med all praktisk information inför kursstart ca. 14 dagar innan startdatum. 

Vem kan söka?

Du behöver inga förkunskaper inom musik för att söka till denna kurs, utan kan vara helt nybörjare. Vi hjälper dig på vägen att upptäcka din musikaliska kreativitet och bli bekväm i Logic Pro som verktyg.

Så fort du har ansökt och fått bekräftelse så är din plats bokad och klar. 

Vad behöver man för att läsa kursen?

Vi har fullutrustade studios i skolan med all musikutrustning som behövs för att du ska kunna spela in, skriva och producera musik. Som student på Musikproduktion sommarkurs i Logic Pro så har du tillgång till våra elevstationer med midi-keyboard, skärm, mus och tangentbord under lektionerna. Har du ej tillgång till en dator eller hörlurar så meddelar du oss detta före kursstart, och vi ordnar då en lånedator till dig. Utöver dator och lurar behövs ingenting mer än en bra inställning!

Kursinformation

Denna kurs har inga förkunskapskrav, du bokar din plats genom att ansöka via knappen. 

Antal lektionstimmar: 15

Antal egna studietimmar: 15-25

Detta får du:

  • Kompendium med information om Logic Pro och alla dess verktyg
  • Rabatt på workshops och masterclasses
  • Tillgång till AP Academy Forum

Detta behöver du ha med dig:

  • Din egen dator med Logic Pro installerat
  • Hörlurar

Kursledare

Adam Renström
[email protected]

Martin Masarov
[email protected]

 

Sjukt nöjd med denna skola! Grymma lärare som verkligen kan sitt ämne, ger bra feedback och peppar en till att bli bättre. Mysig miljö och klass. Rekommenderar starkt!

- Selina Nordin

Din varukorg (0)

Total: $98.00

Checkout